10 MB fritt utrymme för hemsida

Om du inte har tillgång till något utrymme för din hemsida sedan tidigare så bjuder vi på 10 MB fritt utrymme. Det går också bra att använda det fria utrymmet som en extra lagringsplats om du redan har din hemsida uppladdad på nätet.

Det finns stöd för PHP och SSI på det fria utrymmet. Uppladdningen sker via FTP. Ditt domännamn kommer sedan att vidarekopplas till det fria utrymmet. Om du säger upp ditt domännamn kommer det fria utrymmet också att avslutas när ditt abonnemang går ut.

Speciella villkor

Våra vanliga villkor gäller för den här tjänsten men även en rad speciella villkor. Bland annat är frafikgränsen för tjänsten fritt utrymme satt till 200 000 träffar per månad och antalet överförda tecken till 200 MB (tvåhundra megabyte) per månad, om ej annat skriftligen överenskommits. Ej utnyttjade träffar eller överförda tecken kan ej sparas till nästa månad. Internetservice förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren eller upphöra med erbjudanden om fritt utrymme.Fritt utrymme är ett tjänst som erbjuds utan extra kostnad med speciella villkor till vissa kunder. Vi lämnar inga garantiner på att vi kan fortsätta erbjuda tjänsten. Internetservice äger rätten att när som helst förändra eller stänga hela eller delar av tjänsten. Om kunden inte använder sitt konto för fritt utrymme under 6 månader har Internetservice rätten att radera kontot, utan förvarning.