SSL-Certifikat

Vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda SSL-certifikat som uppfyller de högsta kraven på säkerhet.
Alla certifikat är signerade med SHA2 (SHA-256).

Comodo      Comodo, från 366 kr/år
Ett bra budgetalternativ som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Comodo Secure" med på köpet.

Comodo      Comodo Wildcard, från 1499 kr/år
Certifikat som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Stöd för obegränsat antal subdomäner i en nivå, så kallat Wildcardcertifikat. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Comodo Secure" med på köpet.

Vi erbjuder även certifikat från RapidSSL och Thawte vid behov. Men vi rekommenderar inga kunder att installera nya certifikat från RapidSSL eller Thawte eftersom det är osäkert om de kommer att fungera efter 2017 i webbläsarna Firefox och Chrome. Certifikaten från Comodo är ett mycket bättre alternativ.

Certifikat    Comodo    Comodo Wildcard
Typ av validering Domännamn Domännamn
Webbläsarstöd 99% 99%
Kryptering 128/256-bitar 128/256-bitar
Antal subdomäner 1 obegränsat
Webbgrafik Ja Ja
Valideringstid ? mindre än 1h mindre än 1h
Pris för 1 år 396 kr 1996 kr
Pris för 2 år 748 kr 3496 kr

Det här erbjudandet riktar sig endast till företag, därför tillkommer moms på alla priser. Läs gärna igenom våra köpvillkor.

Installation av certifikatet görs av serveradministratören. Vi kan ge support eller vägledning för installationen till en fast kostnad på 500 kr. Varje certifikatleverantör ger dock bra instruktioner på engelska. 

Beställning

Kontaktperson

E-postadress

Telefonnummer

Välj certifikat

Domännamn (och ev. subdomän)

Företagsnamn

Gatuadress

Postnummer samt ort

Övriga kommentarer