Om oss

Vad vi gör

Vi har levererat tjänster och produkter via Internet sedan 1996.

Vi erbjuder tjänster där kvalitet, säkerhet och vettiga priser prioriteras.

Internetservice är ett litet företag som erbjuder personlig service. Hos oss är alltid kundens behov i fokus.

Vad vi kan

Vi har praktisk erfarenhet av planering, utveckling och drift av både tjänster och programvaror som används av miljontals användare varje vecka. Bland annat utvecklar vi företagsapplikationer, konsumentprogramvaror, globala webbtjänster och mobila kommunikationssystem.

Vårt företag och våra tjänster har vid ett flertal tillfällen nämnts i pressen, såväl lokalt som internationellt. Vår programvara har bland annat blivit utsedd till bäst i test av tidningen Datormagazin och vår hemsida har flera gånger listats som bäst på nätet i tidningen Expressen.

Vi har också medverkat i Aftonbladet, Computer Sweden, InternetGuiden, IT-avisen, Maxidata, Mikrodatorn, NetEconomie, PC Extra, PC Hemma, PC Guiden och Uppsnappat.

Socialt ansvar

Plantera träd

Vi tycker företag och företagare skall ta ett socialt ansvar. Redan år 2008 började vi skänka en liten del av vinsten till välgörande ändamål. Då valde vi ett ett sjukvårdsprojekt och ett miljöprojekt via Läkarmissionens webaidshop.se.

De senaste åren har vi bland annat valt att stödja Barndiabetesfonden, Hungerprojektet, Läkare Utan Gränser, Kooperation Utan Gränser, Läkarmissionen, Barncancerfonden och Rädda Barnen.

Vi skyddar också våra besökares och kunders integritet. Läs mer om vårt arbete i vår Privacy Policy.

Miljöpolicy

Vi värnar om miljön och verkar för ett hållbart och utvecklat samhälle. Det betyder bland annat att vi endast använder förnyelsebar el i våra lokaler. Därutöver försöker vi alltid välja miljövänliga och återvinningsbara produkter från våra leverantörer i den utsträckning det är möjligt.

Vindsnurror

Kontakta oss

Som kund hos oss är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår duktiga supportpersonal försöker svara på alla frågor och funderingar så snabbt som möjligt.

Vi tycker alltid det är roligt att knyta kontakt med nya kunder, leverantörer eller samarbetspartners. Vi värdesätter också feedback och tips på hur vi kan bli ett ännu bättre företag. Tillsammans kanske vi kan skapa något nytt och spännande projekt.

Villkor

Läs mer om våra avtalsvillkor för webbhotellstjänsterna samt vår Dataskyddspolicy.


Tillbaka ett steg...