Säkerhet och pålitlig drift

Vad kostar det dig eller ditt företag om din hemsida och e-post ligger nere under några dagar? Även för ett litet företag kan kostnaden överstiga vad du betalar i årsavgift för ditt Webbhotell. Därför är det viktigt att hitta en leverantör som man kan lita på, som sätter driften och säkerheten i första rummet.

Internetservice erbjuder snabba och driftsäkra webbtjänster. Vi prioriterar säkerhet och pålitlig drift framför innehållslösa gränssnitt och extrafunktioner som få har nytta av. Hos oss kan du lita på att vi levererar den tjänst du betalar för.

Vi använder säker programvara som uppdateras om eventuella säkerhetshål blir kända. Utöver det söker vi av forum och andra resurser på nätet efter information om hackningsförsök på våra kunders hemsidor och egna tjänster. Vi utför även preventiva sårbarhetsanalyser genom besök och tester på våra kunders hemsidor som kan avslöja allt från enkla säkerhetsmisstag till allvarliga informationsläckage.

Du kan koppla upp dig via en säker anslutning (SSL) mot vår kontrollpanel, webbmail, FTP samt våra e-postservrar. Vi använder signerade certifikat med stöd för 256-bitars kryptering och hög webbläsarkompatibilitet.

Med högutbildad personal har vi kompetens inom de flesta IT-områden. Vi har praktisk erfarenhet av planering, utveckling och drift av både tjänster och programvaror som används av miljontals användare varje vecka. Allt från specialskrivna företagsapplikationer till globala webbtjänster och avancerade mobila kommunikationssystem.

Vi är väldigt stolta att våra tjänster har en mycket hög åtkomst (99,95% under 2005-2015). Kom ihåg att även om vi övervakar våra system kontinuerligt kan du alltid rapportera eventuella fel till vår driftsupport via telefon eller e-post, 24 timmar om dygnet.