SSL-Certifikat

Vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda SSL-certifikat som uppfyller de högsta kraven på säkerhet.
Alla certifikat är signerade med SHA2 (SHA-256).

Comodo/Sectigo      Comodo/Sectigo, 396 kr/år
Ett bra budgetalternativ som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Secured by Sectigo" med på köpet.

RapidSSL      RapidSSL, 396 kr/år
Ett bra budgetalternativ som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Secured by RapidSSL" med på köpet.

Comodo/Sectigo      Comodo/Sectigo Wildcard, 1996 kr/år
Certifikat som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Stöd för obegränsat antal subdomäner i en nivå, så kallat Wildcardcertifikat. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Secured by Sectigo" med på köpet.

RapidSSL      RapidSSL Wildcard, 2496 kr/år
Certifikat som validerar att du äger domännamnet och har köpt certifikatet. Stöd för obegränsat antal subdomäner i en nivå, så kallat Wildcardcertifikat. Upp till 256-bitars kryptering och stöd för 99% av alla webbläsare. Snabb validering och installation inom 1h efter vi behandlat beställningen. Även webbgrafik märkt "Secured by RapidSSL" med på köpet.

Certifikat    Comodo    RapidSSL    Comodo Wildcard    RapidSSL Wildcard
Typ av validering Domännamn Domännamn Domännamn Domännamn
Webbläsarstöd 99% 99% 99% 99%
Kryptering 128/256-bitar 128/256-bitar 128/256-bitar 128/256-bitar
Antal subdomäner 1 1 obegränsat obegränsat
Webbgrafik Ja Ja Ja Ja
Valideringstid ? mindre än 1h mindre än 1h mindre än 1h mindre än 1h
Pris för 1 år 396 kr 396 kr 1996 kr 2496 kr

Det här erbjudandet riktar sig endast till företag, därför tillkommer moms på alla priser. Läs gärna igenom våra köpvillkor.

Installation av certifikatet görs av serveradministratören. Vi kan ge support eller vägledning för installationen till en fast kostnad på 500 kr. Varje certifikatleverantör ger dock bra instruktioner på engelska. 

Beställning

Kontaktperson

E-postadress

Telefonnummer

Välj certifikat

Domännamn (och ev. subdomän)

Företagsnamn

Gatuadress

Postnummer samt ort

Övriga kommentarer